fbpx

Team Details

dr. Robert Ličen

Direktor in ustanovitelj
Ustanovitelj in direktor podjetniškega centra Pegasus je po magistrskem študiju na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je kot direktor deloval v večjih slovenskih proizvodnih podjetjih (Akrapovič d.o.o., Steklarna Rogaška d.o.), kjer je vodil reorganizacijo podjetij in kasneje nadaljeval z reorganizacijo in optimizacijo poslovnih procesov.
 
V dolgoletnih izkušnjah na vodstvenih položajih je odkril, da so najpomembnejši del vsakega podjetja ljudje, v doktorski dizertaciji pa je raziskal motivacijske dejavnike srednjega managementa v Sloveniji.
 
V svoji karieri svetovalca zadnjih 15 let izobražuje menedžerje in njihove vodstvene ekipe, je predavatelj na različnih fakultetah in tudi reden gost na konferencah in simpozijih v Sloveniji in širši balkanski regiji.
 
Za svoje delo je bil nagrajen z nekaterimi najprestižnejšimi nagradami v državi. Leta 2005 z nagrado "Mladi manager leta" in leta 2007 z nagrado "Managerski izziv leta". Bil je predsednik nadzornega sveta v treh različnih družbah in član nadzornega sveta v dveh.
 

Znanja in izkušnje:

  • Šolan morjeplovec, ki spretno vodi podjetja skozi nevihte podjetniškega okolja, z doktoratom iz motivacijskih faktorjev srednjega managementa, je eden izmed vodilnih slovenskih strokovnjakov na področju optimizacije procesov in managementa sprememb.

 

X