fbpx

Pegasusovo izobraževanje: Zdrave bilance, zdrav biznis

ZDRAVE BILANCE, ZDRAV BIZNIS

Vse, kar morate vedeti o upravljanju s finančnim zdravjem vašega podjetja.

Tema izobraževanja:

Kako pravilno izračunati svojo lastno ceno in postaviti prodajno ceno vašim proizvodom in storitvam.

Program:

  • Upravljanje s finančnim zdravjem vašega podjetja (za ne-strokovnjake) 

    Kako brati bilanco, ne da bi se izgubili v številkah in kako prepoznati pozitivne denarne tokove, ne da bi pri tem izgubili razum?

  • Ustvarjanje dodane vrednosti in pozitivnega denarnega toka

    postanite mojstri v ustvarjanju dodane vrednosti in stabilnih pozitivnih denarnih tokov tudi v najbolj turbulentnih časih. Spoznajte ključne »gonilce« vrednosti vašega podjetja in se jih naučite spodbujati, maksimirati in imeti pod nadzorom.

  • Upravljanje s tveganji za pogumne: pogumno prevzamete svoja poslovna tveganja? Če je odgovor ne, boste spoznali, kako upravljati s tveganji v podjetju ter se naučili plesati s strahom, kot pravi že stara poslovna modrost: “Naj se tveganja igrajo s tabo, ne ti z njimi.”

  • Trajnostno krožno preoblikovanje podjetja in trajnostnih financah: na kratko se bomo dotaknili tega, kako postaviti fleksibilne, krožne in trajnostne poslovne modele, odporen imunski sistem vašega podjetja ter raziskali povezave med okoljskim, družbenim in upravljalskim vplivom na vaše podjetje.

Podrobnosti:

Datum: 8. maj 2024 med 9.00 in 13.00

Kraj: Podjetniški center Pegasus, Gerbičeva 57, Ljubljana

Cena:
– za člane Podjetniškega centra Pegasus je delavnica brezplačna,
– za zunanje udeležence je cena izobraževanja 149€ + DDV.
*V primeru, da se včlanite v Podjetniški center Pegasus, se cena izobraževanja šteje kot del članarine.

Predavatelja:

Izobraževanje bosta vodila dr. Nadja Zorko in dr. Robert Ličen. 

Dr. Nadja Zorko je samostojna svetovalka vodstvom in lastnikom podjetij, voditeljica delavnic in izvajalka finančnega »coachinga« v podjetjih, pooblaščena ocenjevalka vrednosti podjetij in sodna izvedenka za ekonomijo. Bila je notranja revizorka v sklopu banke Societe Generale Ljubljana d.d., nato pa je sedemnajst let delovala kot finančna direktorica in pooblaščenka uprave za upravljanje s tveganji v mednarodnem proizvodnem koncernu Eti Elektroelement.

Dr. Robert Ličen je izkušen manager in coach, ki ima bogate izkušnje s področja upravljanja podjetij. Z njegovim strokovnim znanjem in praktičnimi nasveti boste pridobili neprecenljive veščine za boljše upravljanje financ v vašem podjetju. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen podjetnik, boste našli vsebine, ki vam bodo pomagale do boljših rezultatov.

Prijavi se na dogodek!

*V kolikor želite na izobraževanje prijaviti več sodelavcev, ga želite izvesti na sedežu vašega podjetja ali pa imate kakšno drugo vprašanje, smo vam na voljo na pegasus@pegasus-slovenija.si ali na telefonski številki +386 31 385 805.

Project Details

X