fbpx

Knjiga “Bodi najprej človek”

KNJIGA DR. ROBERTA LIČNA

Bodi najprej človek

Bodi najprej človek je knjiga, ki skuša osvetliti smisel in namen naših življenj, našega zadovoljstva v njem, zavedanja pomembnosti zdravih odnosov med ljudmi in njihove izgradnje, ter opozoriti na pomembnost etičnega delovanja vsakega posameznika posebej in družbe kot celote.


Postaviti želi temelje, ki bodo z naslednjima dvema knjigama, ki bosta obravnavali področja uspešnega uvajanja sprememb v naša življenja in podjetja ter vodenja in učenja ljudi, zaokrožila celoto. Ker pa je temeljni gradnik vsega človek kot oseba je prav, da začnemo z njim - z vami!


 

mockup 2

Več o knjigi si poglejte v spodnjem posnetku:

O avtorju

dr. Robert Ličen

Dr. Robert Ličen je sociolog in ekonomist, manager, predavatelj, mentor in coach ter eden najbolj izkušenih strokovnjakov s področja vodenja in uvajanja sprememb, tako osebno kot v podjetjih. Je ustanovitelj in idejni vodja Podjetniškega Centra Pegasus, ki kot neprofitni center povezuje podjetnike, ki prisegajo na etiko zdrave vrednote in trajnostni razvoj svojih podjetij.

Za svoje delo in odmevne dosežke je prejel številne nagrade, izvedel več tisoč predavanj, hkrati pa je kot coach in mentor s svojim znanjem in izkušnjami doslej, tako pri poslovni kot pri osebni rasti , pomagal več kot sto posameznikom.

Nakup za poslovna darila

Nakup za osebo

X