fbpx

10. Pegasusovo brušenje sekire

10. Pegasusovo brušenje sekire

“Če bi imel osem ur časa, da posekam drevo, bi porabil šest ur za brušenje sekire.” – Abraham Lincoln

Za nami je še 10. Pegasusovo brušenje sekire v grand hotelu Primus Ptujki nam je podarilo novo znanje, navdih in zanos, s katerimi bomo se v prihodnje še uspešneje soočali z izzivi svojega vsakdanjika. Še posebna hvala: ministru za gospodarstvo, turizem in šport Matjažu Hanu, ki nas je kljub spremembni planov v zadnjem trenutku kar s pomočjo tehnologije pozdravil na daljavo, Bogdanu Kronovšku, iz podjetja Kronoterm d.o.o., ki je z nami delil svojo življenjsko zgodbo, ki jih je pripeljala tudi do naziva Delove podjetniške zvezde, Urošu Kuzmanu in Alešu Novaku, ki sta nas nasmejala s predstavo “Mali otroci, veliki problemi”, ki se je dotaknila tematike, ki je bila marsikateremu podjetniku dobro poznana, dr. Robertu Ličnu, ki je z nami delil svoje izkušnje in 5 jezikov vodenja, Pegasusovcu Wissamu Charafu, ki je v svoje predavanje “How do you engineer your business growth?” strnil svoje izkušnje, znanja in nasvete za uspešno rast podjetja, Andreju Lapajne, direktorju enega izmed najhitreje rastočih slovenskih podjetij Zebra BI, ki je s svojo pozitivnostjo navdihnil naše udeležence ter dr. Francu Gidru, ki je poskrbel, da smo se pred vrnitvijo domov umirili in napolnili s energijo, še posebna zahvala pa gre seveda vsem udeležencem, ki soustvarjate naše dogodke, pišete Pegasusovo zgodbo in delite našo vizijo o podpornem podjetniškem okolju, polnem iskrenih prijateljstev, na katere se lahko vedno znova zanesemo, najsibodi za podjetniški nasvet ali kavo v dobri družbi.
Skupnost je veliko več kot le pripadnost nečemu; gre za to, da skupaj ustvarimo nekaj večjega, nekaj, kar naredi pripadnost pomembno.
Seveda pa gre zahvala še našima partnerjema Meetpointu, ki nam organizacijo naših dogodkov vedno poenostavi in polepša ter Sava Hotels & Resorts, saj nas v njihovem hotelu Primus na Ptuju vedno toplo sprejmejo in nam omogočijo, da v realnost spremenimo vsako našo noro idejo.

Program

ČETRTEK
2. 3. 2023

PETEK
3. 3. 2023

SOBOTA
4. 3. 2023

Project Details

Oglej si utrinke z dogodka!

X