PEGASUS VABI NOVE ČLANE!

Iščeš stimulativno okolje, nova znanja, platformo za izmenjavo izkušenj in vzpostavljanje novih vezi? Si se ravno podal na podjetniško pot, spadaš morda med zrelejše podjetnike ali pa si ravno pred izzivom profesionalizacije svojega podjetja?

Pridruži se podjetniški skupnosti, ki verjetno edina v Sloveniji temelji na vrednotah. Na tistih pozitivnih vrednotah, ki so nam vsem skupne. Med sabo si pomagamo, se izobražujemo, navezujemo stike, si izmenjujemo izkušnje ... in to vse v varnem okolju, ki ga soustvarjamo skupaj.

Ker se zavedamo, da ima vsak podjetnik različne potrebe in izzive, se mu pri nudenju naše podpore prilagodimo z modularnimi storitvami. Več o naših aktivnostih, različnih tipih članstvih, izobraževanjih in številnih dogodkih je na voljo na spletni strani.

Če bi se želel pobližje spoznati z našim delovanjem, te vabimo, da se pridružiš regijskim srečanjem podjetnikov, ki jih organiziramo po Sloveniji. Srečanja so brezplačna in odlična priložnost za nova poznanstva v sproščenem okolju.

•    18.5.2017, NOVO MESTO, Gostišče Loka (Župančičevo sprehajališče 2)   Prijava
•    25.5.2017, PRIMORJE (Lokacija še ni določena)  Prijava
 
 Ali pa nas za več informacij kontaktiraj preko spletnega obrazca na spletni strani. Veselimo se tvoje družbe in upamo, da se kmalu srečamo.