Podjetniški vikend Pegasusov let je za nami

Med četrtkom, 5.10. ter soboto, 7.10. smo se podjetniki zbrali na Pegasusovem letu v Grand hotelu Primus na Ptuju. Družili in debatirali smo na temo Strasti in usmerjenosti v uspeh. Gostujoči predavatelji so bili Dejan Zavec, boksarski šampion, trener in podjetnik; Alex Lan, podjetnik na področju prodaje; Filip Remškar, solastnik podjetja Smartcom ter Željko Ćurić, dr. med., zdravnik in soustanovitelj podjetja O. K. Consulting.  Dogodek je otvoril ustanovitelj ter idejni vodja Podjetniškega centra Pegasus 
Več o novici

Podjetniško druženje na temo Strast + Vztrajnost = Uspeh

V sredo, 13.9. smo se podjetniki zbrali na Ljubljanskem gradu, kjer smo se družili in debatirali na temo  Strast + Vztrajnost = Uspeh. Gosta okrogle mize na to tematiko sta bila Dušan Olaj, direktor in lastnik podjetja DUOL, ter dr. Otmar Zorn, dolgoletni lastnik družb Iskra Zaščite in Varsi ter past guverner Rotary Slovenija.
Več o novici

90% poslušaj in 10% govori

To je le eden od nasvetov in zanimivosti, ki nam jih je o prodajnih in poslovnih pogajanjih na srečanju Poslovnega kluba Pegasus zaupal Marko Kryžanowski, izkušen pogajalec v številnih domačih in mednarodnih poslih.
Več o novici

Nasvet za podjetnike: Manj govoriti in več spraševati

Podjetniški center Pegasus je na seminarju Znanja za uspeh združil elitne predavatelje. Brane Gruban, Iztok Sila, dr. Andrej Pompe, Tomaž Pavlica, dr. Robert Ličen in Edvard Kadič so s podjetniki delili svoja znanja, nasvete in izkušnje. Postavljati je treba več vprašanj, paziti na govorico telesa, oceniti vrednost svoje znamke, zastaviti jasne vrednote in vizijo ter se zavedati, da podjetja ne naredimo zase, temveč za druge.
Več o novici

Dr. Robert Ličen v intervjuju odgovarja na vprašanje za milijon evrov

»Poraz? Ne vidim potrebe, da bi poslovni neuspeh smatrali za poraz. Morda za neprijetno izkušnjo, za poraz nikakor. Kolikokrat ste padli, ko ste se učili hoditi? Bi vsak padec smatrali za poraz in odnehali?
Več o novici

Iz srečanja o krožnem gospodarstvu

Na povabilo svetovalne družbe Giacomelli media (Gm) smo se udeležili Uvoda v krožno akademijo - Circular Change Academy, ki je potekal v četrtek, 13. aprila 2017 ob 9. uri v Hiši Evropske unije na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.
Več o novici

Pegasus vabi nove člane

Iščeš stimulativno okolje, nova znanja, platformo za izmenjavo izkušenj in vzpostavljanje novih vezi? Si se ravno podal na podjetniško pot, spadaš morda med zrelejše podjetnike ali pa si ravno pred izzivom profesionalizacije svojega podjetja?
Več o novici

Podjetniški vikend »Brušenja sekire« je za nami

Podjetniški vikend »Brušenja sekire« je za nami. Pridružilo se nam je več kot 40 podjetnikov. Gostje, ki so z nami delili svoje izkušnje in znanja so bili zelo raznovrstni, vsak pa je povedal veliko zanimivih in uporabnih stvari.
Več o novici