Brezplačno predavanje: Ne stagniraj, inoviraj!

Brezplačno predavanje: Ne stagniraj, inoviraj!
sreda, 14/04/2021 ob 17:00 | Podjetniški center Pegasus

Se je vaš inovacijski potencial v podjetju v zadnjem letu spremenil? Je prišel čas za spremembo? So nove okoliščine vas in vaše zaposlene pognale v razvoj novih načinov dela, iskanje novih znanj in ste pripravljeni za pozitiven preboj v odzivu na spremembe?

O predavatelju:

Tehnike in veščine, ki jih tako vodje kot zaposleni potrebujejo, da ohranjajo nivo pozitivne naravnanosti za inoviranje, bo na našem webinarju predstavil sociolog, ekonomist in inženir, predavatelj in coach, dr. Janez Kolar

Kot strokovnjak za razvoj ljudi in organizacij, katerega pristopi temelje na izkušnjah, ki jih je pridobil kot strokovnjak, podjetnik ali manager, oz. član uprave v različnih lokalnih podjetjih in nekaterih vodilnih svetovnih korporacijah (Aerodrom Ljubljana, Panasonic - Matsushita Industrial Corporation, DHL Express, Volvo Trucks, L'Oreal Paris) ter kot nekdanji član nadzornih svetov Iskra Emeco d.d., Kontrola zračnega prometa Slovenije d.o.o. in trenutni predsednik nadzornega sveta družbe Thermana d.d., ki je v zadnjem letu uspešno zaključila projekt refinanciranja, postopek prisilne poravnave ter iz nenavadnega leta 2020 izšla kot zmagovalka, vas bo popeljal skozi inovativni razmislek o razvoju novih potencialov.

Skozi predavanje bomo odgovorili na vprašanja:

  • Ali je kakovost našega vodenja odvisna od vprašanj, ki si jih zastavljamo?
  • Kateri so dejavniki motivacije zaposlenih?
  • Kako zgraditi (ali pa spremeniti) način našega delovanja in delovanja naših sodelavcev?
  • Kako (re)definirati svoje cilje, jih skomunicirati s svojimi sodelavci in vzpodbuditi ekipo, ki nas bo odpeljala naprej?
  • Kako preplesti krivuljo življenjskega cikla in plasiranja izdelka/storitve na tržišče, da bomo dosegli želeno ciljno publiko?
  • Primeri s prakse.

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ!

Podrobnosti

Lokacija
Podjetniški center Pegasus
Začetek
sreda, 14/04/2021 ob 17:00
Konec
sreda, 14/04/2021 ob 19:00
Vrsta dogodka
predavanje

Kako do dogodka