AKADEMIJA [1]: Upravljanje z odnosi

AKADEMIJA [1]: Upravljanje z odnosi
četrtek, 27/10/2022 ob 09:30 | Podjetniški center Pegasus

V zadnjih letih se je vodenje v podjetjih drastično spremenilo. Če smo še pred leti govorili o vstopanju generacije Y na trg delovne sile, danes ti zaposleni predstavljajo že polovico vseh zaposlenih v podjetjih. Gre za prvo generacijo, ki je odraščala v digitalni dobi in je posledično drugačna od dosedanjih.

Ključen kader generacije Y od vodij zahteva individualen pristop, kar pomeni bistveno več časa in znanja, kot ga je to delo zahtevalo v preteklosti. Če smo še pred 10 leti govorili o upravljanju z zaposlenimi, danes govorimo o upravljanju z odnosi. 

Delavnica bo vzpodbudila: 

  • uspešnejše individualno vodenje sodelavcev,
  • lažje ohranjanje in pridobivanje novega, usposobljenega in odgovornega kadra,
    dvig nivoja motivacije in pripadnosti zaposlenih v podjetju,
  • boljše pogoje za spoštljive odnose v podjetju ter znanja o tem, kaj jih spodbuja in kaj jim škoduje,
  • dobre načine usklajevanja razlik med sodelavci in usmerjanje drugačnosti, 
    ohranjanje in vzpodbujanje uravnoteženih odnosov v zasebnem življenju.

PREDAVA: Dr. Robert Ličen

Dr. Robert Ličen je manager, podjetnik, coach, mentor in predavatelj, ki pomaga posameznikom, predvsem podjetnikom in managerjem do poslovnega in osebnega uspeha. Je doktor socioloških in magister ekonomskih znanosti ter ustanovitelj in direktor Podjetniškega centra Pegasus.

Strokovnjak za upravljanje sprememb in odnosov v podjetjih si je izkušnje nabiral kot manager v Tobačni Ljubljana, kot direktor podjetja Akrapovič, kot predsednik uprave v Steklarni Rogaška ter kot pomočnik predsednika uprave Gorenja.

Do danes je izvedel že preko 2500 delavnic in mentoriral več kot 200 podjetnikov in managerjev. Je avtor knjige Bodi najprej Človek, ki nagovarja vse ljudi, predvsem pa vodje, managerje in podjetnike, k zavedanju bistva življenja ter ohranjanju etičnih medsebojnih odnosov.

KJE: Podjetniški center Pegasus, Gerbičeva 57, Ljubljana

KDAJ: Četrtek 27. 10. 2022 med 10.00 in 16.00 uro z odmorom za kosilo.

PRISPEVEK:
Za člane podjetniškega centra Pegasus 249,00 EUR,
za ostale 349,00 EUR*.
*(V kolikor bi se udeleženci po delavnici želeli priključiti Podjetniškemu centru Pegasus, se razlika v ceni upošteva v članarino).

PROSTA MESTA: 15 

PRIJAVAhttps://event.meetpoint.si/ppa/obrazec

*V kolikor želite na izobraževanje prijaviti več sodelavcev, ga želite izvesti na sedežu vašega podjetja ali pa imate kakšno drugo vprašanje, smo vam na voljo na pegasus@pegasus-slovenija.si ali na telefonski številki +386 31 385 805.

Podrobnosti

Lokacija
Podjetniški center Pegasus
Začetek
četrtek, 27/10/2022 ob 09:30
Konec
četrtek, 27/10/2022 ob 15:30
Vrsta dogodka
AKADEMIJA

Kako do dogodka